27-årige Björn Daniel Sverrisson vender tilbage til AGF, når lejeaftalen med Vejle Boldklub udløber den 31. december. Den islandske midtbanespiller nåede ni kampe for VB i NordicBet LIGA.

Vejle Boldklub forstærkede truppen i de sidste dage af august med den alsidige midtbanespiller Björn Daniel Sverrisson fra Alka Superligaklubben AGF. Teknisk chef i Vejle Boldklub Jacob Krüger har været glad for Sverrissons bidrag, men islændingen returnerer som aftalt til AGF ved årsskiftet.

– Vi lavede i august en lejeaftale på fire måneder med AGF omkring Björn Daniel Sverrisson og den udløber med udgangen af december, hvor han vender tilbage til AGF. Björn lukkede et akut behov hos os da han kom og vi har været glade for at have ham i truppen. Han har været medvirkende til det flotte efterår NordicBet LIGA-holdet har haft og det skal han anerkendes for, men nu vender han tilbage til AGF. Vi takker Björn for indsatsen i VB og ønsker ham held og lykke i fremtiden, siger Jacob Krüger.

Björn Daniel Sverrisson, der har kontrakt med AGF til sommeren 2019, debuterede for VB i DBU Pokalkampen mod Jammerbugt FC den 29. august og spillede afskedskamp mod Vendsyssel FF den 26. november. I ti kampe blev det til fem startpladser og fem indskiftninger.