Fard Ibrahim blev inden træningsstarten i januar rykket op i Vejle Boldklubs Superligatrup, men nu forlader den unge ghaneser Nørreskoven for en stund. Venstrebacken skal nemlig repræsentere hjemlandet Ghana ved African Cup of Nations for U20-landshold.

Ibrahim har været i gang med januartræningen i Nørreskoven i et par dage, men for en stund forlader ghaneseren nu træningsbanerne i Vejle for at vende hjem til Afrika og kontinentets største turnering. Det er mesterskaberne i Niger, hvor den unge VB-back skal repræsentere Ghana. U20-turneringen spilles fra 2.- 17. februar, men allerede fra på torsdag rejser den unge back i træningslejr.

Fard Ibrahim misser dermed den kommende træningslejr i Tyrkiet og de to første spillerunder i Superligaen i foråret. Ghana er i pulje med Mali, Senegal og Burkina Faso og ”Black Satellites” åbner turneringen den 3. februar.

19-årige Fard Ibrahim har endnu ikke debuteret for Vejle Boldklubs førstehold, men han sad på bænken som ikke benyttet indskiftningsspiller i Sydbank Pokalkampen mod Nykøbing FC i oktober.