I sæsonens første kampprogram kan man blandt andet læse forord af direktør Henrik Tønder og et stort interview med den færøske kulturbærer Viljormur Davidsen.

Opgøret mod Nykøbing FC er sæsonens første hjemmekamp. Inden det opgør er vi klar med et spændende kampprogram med masser af læsestof.

Direktør Henrik Tønder har skrevet forordet.

– Opbakningen fra sponsorerne har været enestående. Langt de fleste af vore samarbejdspartnere har forlænget aftalerne. Enkelte – bl.a. vores hovedsponsor Arbejdernes Landsbank – har endog fastholdt superligaaftalen. Det er en kæmpe tillidserklæring til klubben og projektet og vigtigt i vore bestræbelser på at præsentere ordentlige tal på bundlinjen – uanset hvilken række vi spiller i, skriver Henrik Tønder blandt andet.

Kampprogrammet har også et stort interview med Viljormur Davidsen, der netop har forlænget aftalen med VB frem til sommeren 2022. Færingen kigger tilbage på sæsonpremieren i sidste weekend og forklarer, hvordan sæsonens udfordringer skal tackles. Der er også et afsnit om Nykøbing FC, der har skiftet flere spillere og trænerstaben i sommerpausen. Der er et afsnit med Keld Bordinggaard i nyt fra talent og meget, meget mere. Fyldt med dugfriske billeder og masser af statistik.

Kampprogrammet kan købes af programsælgerne foran Vejle Stadion og koster 10,-.

God kamp – og god læselyst.

NordicBet LIGA
Søndag den 4. august kl. 15.00