Teknisk chef Jacob Krüger har skrevet forordet i kampprogrammet til sæsonens ottende hjemmekamp. Det er topopgøret på Vejle Stadion mod oprykkerne Kolding IF. Der er også et stort portræt af Juhani Ojala. Den 30-årige finne har tidligere i karrieren optrådt på Anfield Road og i den stærke russiske liga, men nu står menuen på NordicBet LIGA i Nørreskoven.

Opgøret mod Kolding IF er sæsonens ottende hjemmekamp. Inden det opgør har vi lavet et kampprogram med masser af interessant læsestof til fans og tilskuere.

Forord af Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

– Spillemæssigt er der klar plads til forbedring. Vi kæmper med at sætte hele gode kampe sammen, og for ofte spiller vi kun godt i én halvleg. Vi spiller fx dårlige første 45 minutter hjemme mod Skive og Hvidovre, men får så steppet op efter pausen. Men i længden går det jo ikke kun at spille halve gode kampe, skriver Jacob Krüger blandt andet.

Kampprogrammet har også et stort portræt af Juhani Ojala, der kom til VB i den sidste del af transfervinduet fra svenske BK Häcken og har erobret en startplads i midterforsvaret i de sidste to kampe op til landsholdspausen. Juhani Ojala kommer rundt om karrieren, der bød på tre nationale mesterskaber i en alder af 23 år. Siden rakte talentet til schweiziske Young Boys og internationale kampe på store arenaer. 30-årige Juhani Ojala fortæller om karrierens op- og nedture i et stort interview.

Der er også et afsnit i nyt fra talent med Andreas Broe. Forsvarsspilleren er født og opvokset i Sønderjylland, men drengedrømmen har altid været VB’s førstehold og i sidste weekend fik han sin foreløbige første optræden med divisionsholdet. Bliv klogere på en af ungdomsafdelingens mange talentfulde spillere. Vi har også et afsnit om gæsterne fra Kolding IF, hvor vi gennemgår de VB-relationer der er i gæsternes spillertrup – og det er ikke så få!

I serien med portrætter af medlemmerne af trænerstaben, har Ole Kristensen portrætteret assistenttræner Dumitru Uzunea. ”Mitica” sluttede sin aktive karriere allerede som 27-årig og har arbejdet sammen med Galca siden 2014.

Vi har også samlet en masse statistikker og har dugfriske billeder

Kampprogrammet kan købes af programsælgerne foran Vejle Stadion og koster 10,-.

God kamp – og god læselyst.

NordicBet LIGA
Lørdag den 19. oktober kl. 16.15