Teknisk chef Jacob Krüger har skrevet forordet i kampprogrammet til forårssæsonens første hjemmekamp. Det er opgøret på Vejle Stadion mod HB Køge. Der er også et stort interview med Tobias Mølgaard. Højrebacken kigger tilbage på opstarten, træningslejren og frem mod premierekampen.

Opgøret mod HB Køge er sæsonens niende hjemmekamp. Inden det opgør har vi lavet et kampprogram med masser af interessant læsestof til fans og tilskuere.

Forord af Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

– Glædeligt er, at vi er kommet gennem forberedelserne med en stort set skadesfri klub. I det hele taget noget, som har gjort sig gældende også under det foregående trænerteam med den fysiske træner Gabriele Faccia. Vores trænere og fys’er er meget dygtige til at dosere træningen, så vi helt har undgået overbelastningsskader. Vi har en stor trænerstab og sundhedssektor, men det lønner sig. Alle vurderer den start, truppen har været igennem, som exceptionel hård for et 1. divisionshold, så fysisk skulle vi gerne være helt klar til kampen i dag, skriver Jacob Krüger blandt andet.

Kampprogrammet har også et stort interview med Tobias Mølgaard, der kom til VB fra Thisted FC i sommeren 2018 og siden har erobret backpositionen i højre side. Vestjyden ser frem mod forårssæsonen ved at kigge tilbage på opstartens udfordringer, træningslejren og modstanderen HB Køge. Den populære VB’er fortæller også hvilken del af spillet han gerne vil udvikle, og så afslører han et væddemål med en af holdkammeraterne…

Kampprogrammet zoomer også ind på den syv uger lange pre-season. Resultaterne i træningskampene gennemgås og hvilke spillere der bød sig til i årets første måneder.

Der er et afsnit om HB Køge, der ikke har lukket mål ind i Nørreskoven i mere end 300 minutter i træk. Fokus på deres nye træner Auri Skarbalius, der er vendt tilbage til Køge-klubben, en erfaren målscorer og savnet af en forsvarsprofil mod Vejle. Der er også et afsnit i ”Nyt fra talent…”, hvor vi kigger på én af A-truppens nye ansigter.

Kampprogrammet kan købes af programsælgerne foran Vejle Stadion og koster 10,-.

God kamp – og god læselyst.

NordicBet LIGA
Søndag den 1. marts kl. 15.00