Cheftræner Constantin Gâlcă har skrevet forordet i kampprogrammet til sæsonens niende hjemmekamp. Det er opgøret på Vejle Stadion mod Fremad Amager. Der er også et stort portræt af Thomas Gundelund. Den 17-årige midtbanespiller har taget konkurrencen op på midtbanen med de mere erfarne Schoop og Ramadani.

Opgøret mod Fremad Amager er sæsonens ottende hjemmekamp. Inden det opgør har vi lavet et kampprogram med masser af interessant læsestof til fans og tilskuere.

Forord af Constantin Gâlcă, cheftræner i Vejle Boldklub.

– I dag møder vi Fremad Amager, som vi med 2-2 i det omvendte opgør i sæsonens første kamp havde en hård dyst imod, hvor hvert hold havde en halvleg. I dag skal vi have fuld koncentration i alle 90 minutter og ikke falde ud i dele af kampen, som vi har haft tendens til. Fokus i træningen op til kampen har været mere tempo i spillet – både med og uden bold. Vi skal også være bedre på vores offensive dødbolde, skriver Constantin Gâlcă blandt andet.

Kampprogrammet har også et stort portræt af Thomas Gundelund, der kom til VB som 14-årig fra Skive IK og siden har taget store skridt. Efter debutkampen for snart to år siden har Gundelund for alvor banket på til førsteholdsfodbold i dette efterår. Gundelund var ikke det største talent som ungdomsspiller i Skive, men han har arbejdet hårdt for succesen og han påpeger selv overfor kampprogrammet, at pladsen i A-truppen og fuld koncentration om elitefodbold har hjulpet ham. Vi kommer også rundt om skibonittens VB-debut og Superligadebuten der blev fløjtet af, mens Gundelund var klædt om og stod klar til at løbe ind på Vejle Stadion…

Vi har også kigget på de sidste 25 års mest scorende VB’ere i et kalenderår. Kjartan Finnbogason har været brandvarm siden han kom til Nørreskoven, men islændingen mangler fortsat et par mål for at tangere et par tidligere VB-angribere. Se, hvem der har scoret mål på stribe i nullerne i morgendagens kampprogram.

Der er et afsnit om Fremad Amager, der ikke har vundet på Vejle Stadion siden firserne og så har vi lavet et tilbageblik over året der gik i billeder. Det har været begivenhedsrigt i VB og vi forsøgt at samle højdepunkterne.

Vi har også samlet en masse statistikker og har dugfriske billeder

Kampprogrammet kan købes af programsælgerne foran Vejle Stadion og koster 10,-.

God kamp – og god læselyst.

NordicBet LIGA
Lørdag den 2. november kl. 14.00