I kampprogrammet mod FC Nordsjælland kan du komme tæt på Vladlen Yurchenko. Den ukrainske midtbanespiller har et imponerende spiller CV og nu vil han hjælpe Vejle Boldklub til fremtidig succes.

Lørdag eftermiddag gælder det FC Nordsjælland på Vejle Stadion i forårets anden hjemmekamp. Som altid frister vi med et kampprogram med godt læsestof.

I lørdagens udgave er der forord af cheftræner Adolfo Sormani, der kigger på vejlenserne udebaneudfordringer og frem mod kampen mod FCN. Der er et stort afsnit om Vladlen Yurchenko, den ukrainske midtbanespiller der skal finde fodfæste i den danske Superliga.

– Træningslejren i Tyrkiet var virkelig vigtig for mig, og jeg har en bedre fornemmelse i kroppen og i hovedet nu. Men jeg kan stadig lægge på og spille langt bedre, end jeg gør nu, men jeg arbejder på det hver dag, siger Yurchenko.

Læs hele det store portræt af Vejle Boldklubs offensive ukrainer i kampprogrammet. Der er også et afsnit om FC Nordsjælland, vi kigger på ungdomsholdenes træningslejr i Tyrkiet og meget mere. Kampprogrammet koster 10,- og kan købes af programsælgerne foran Vejle Stadion.