Teknisk chef Jacob Krüger har skrevet forordet til sæsonens anden hjemmekamp mod FC Fredericia, mens der er et stort interview med Diego Montiel.

Opgøret mod FC Fredericia er sæsonens anden hjemmekamp. Inden det opgør har vi lavet et kampprogram med masser af læsestof.

Forord af Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

– Nedrykningen har betydet visse udfordringer, som jeg ikke har været ude for før. Vi skal jo dels sætte et slagkraftigt hold sammen, der kan spille med om oprykning, og dels står vi måske over for spillere, der gerne vil spille på en større adresse og har fået smag for et højere niveau.

Både fra Vendsyssel og fra VB har jeg et årelangt kendskab til NordicBet LIGA’en, og den slags fodbold, der spilles her, skal spillerne, der tilknyttes, være gearet til, både mentalt og fodboldmæssigt, skriver Jacob Krüger blandt andet.

Kampprogrammet har også et stort interview med Diego Montiel, der fik sin første startplads mod Vendsyssel i lørdags. Svenskeren fortæller om fortiden i svensk fodbold og tager os med tilbage til Västerås, hvor karrieren begyndte. Diego fortæller også, at han kan blive endnu bedre og glæder sig til at træde ud på Vejle Stadion for anden gang.

Der er også et afsnit i nyt fra talent med Oliver Provstgaard Nielsen, der har skrevet kontrakt med VB. Vi kigger på sidste uges pokalsejr i Allesø og meget, meget mere. Fyldt med billeder og statistikker.

Kampprogrammet kan købes af programsælgerne foran Vejle Stadion og koster 10,-.

God kamp – og god læselyst.

NordicBet LIGA
Onsdag den 14. august kl. 18.30