I kampprogrammet til morgendagens hjemmekamp mod AGF, kan man blandt andet læse et forord af talentchef Steen Thychosen og et stort portræt af Malte Amundsen.

Opgøret mod AGF er Kvalifikationsspillets sidste hjemmekamp og det gælder vigtige points for VB for at hente SønderjyskE på 3. pladsen. Vi er som altid klar med et spændende kampprogram med masser af læsestof.

Det er sæsonens 16. kampprogram og denne gang har Steen Thychosen skrevet forordet, hvor han zoomer ind på Vejle Boldklubs talentudvikling og den kommende licensafgørelse fra DBU. Der er et afsnit om AGF, stort portræt af Malte Amundsen, der er vendt hjem til VB efter et lærerigt 2018 i norsk- og tysk fodbold. I serien, hvor vi portrættere medlemmer af trænerstaben, er vi nået til Johan Sandahl. Der er også et afsnit om talent. Kampprogrammet er også fyldt med billeder og statistikker.

– Jeg har fået en god begyndelse i Vejle Boldklub, og jeg nyder at være i klubben. I forhold til truppen og medspillerne er jeg kommet godt i gang, og det betyder bare meget, at man trives på og uden for banen, hvis man skal lykkes. Det var ikke svært at vælge VB til, da jeg fik tilbuddet. Efter et 2018, der rent fodboldmæssigt bød på store udfordringer, så var muligheden for spilletid vigtig for mig. Vejle havde allerede vist interesse for mig, da jeg spillede i HB Køge og igen sidste sommer, hvor jeg blev udlejet til en tysk klub. Den vedholdenhed, som VB viste over længere tid, gjorde indtryk, og klubben har ikke skuffet, siger Malte Amundsen.

Malte fortæller også om opholdene i Norge og Tyskland. I sidstnævnte hos Eintracht Braunschweig, var et pludseligt trænerskifte med til at gøre vejen til spilletid længere for backen. Læs også om, hvorfor Malte ikke skiftede til VB allerede som 15-årig, hvor han var i dialog med VB. Venstrebackens fodboldfamilie præsenteres også. Faderen spilles divisionsfodbold for Næstved i begyndelsen af halvfemserne og farfaren var aktiv med mere end 250 kampe i Danmarksturneringen i halvfjerdserne og firserne.

Kampprogrammet kan købes af programsælgerne foran Vejle Stadion og koster 10,-.

God kamp – og god læselyst.

Superliga
Søndag den 21. april kl. 18.00