I kampprogrammet til morgendagens kamp mod Hobro, kan man blandt andet læse forord af direktør Henrik Tønder og et interview med anfører Jacob Schoop.

Opgøret mod Hobro er returkampen i Superliga Play Off om adgangen til en Play Off-kamp mod nummer to fra NordicBet LIGA. Inden den afgørende kamp, er vi klar med et spændende kampprogram med masser af læsestof.

Det er sæsonen 17. kampprogram og denne gang har direktør Henrik Tønder skrevet forordet.

– Selvfølgelig er der spænding og neglebidning rundt om i klubben, men omvendt giver vores klare udmelding om, at vi ikke fraviger vores langsigtede plan uanset hvad, en ro hos alle berørte. Der er en tro på, at vi selvfølgelig klarer det, og skulle det modsatte ske, er der også en dag i morgen for VB. Selvfølgelig vil der ske en justering i tilfælde af en nedrykning – ja, det vil der jo ske under alle omstændigheder – og vi arbejder ufortrødent videre uanset udfaldet af turneringens afslutning. Sammen med ejerne er der lagt en plan, som stadig gælder, men selvfølgelig er alle omkring klubben enormt spændte på udfaldet af denne Superligasæon, skriver Henrik Tønder blandt andet.

Der er et afsnit om Hobro, der har skiftet cheftræner siden de sidst gæstede Nørreskoven i sæsonpremieren. Klubben fra Mariagerfjord er forholdsvis ”ny” i landets bedste række og vi har kigget nærmere på klubbens opblomstring siden overlevelsen i 1. division i 2013. Der er et stort spillerinterview med anfører Jacob Schoop, der sætter ord på indsatsen i den første kamp mod Hobro og kigger frem mod returkampen. Midtbanespilleren pointerer, at man kun er halvvejs og man er bevidste om, at der fortsat er meget arbejde forude.

Kampprogrammet bringer også en komplet anførerrangliste over Vejle Boldklubs anfører fra 1996 og frem til i dag. Vi kan godt afsløre, at Steffen Kielstrup topper listen, men hvem der ellers har båret anførerbindet kan du læse i kampprogrammet. Der er et afsnit med fokus på ungdomsafdelingen, masser af statistikker og meget mere.

Kampprogrammet kan købes af programsælgerne foran Vejle Stadion og koster 10,-.

God kamp – og god læselyst.

Superliga Play Off
Søndag den 19. maj kl. 16.00