I kampprogrammet til morgendagens kamp mod AC Horsens kan man blandt andet læse et indlæg af den nye cheftræner Constantin Gâlcă og et stort interview med målmanden Thomas Hagelskjær.

Fredag aften gælder det AC Horsens i det første af to østjyske lokalopgør på en uge. AC Horsens er kommet i gang med et point i Kvalifikationsspillet, mens VB har hentet fire points. Vi er som altid klar med et spændende kampprogram.

Det er sæsonens 15. kampprogram og det er fyldt med læsestof. Forord af cheftræner Constantin Gâlcă, et afsnit om AC Horsens, en billedgennemgang af lokalopgørene i Nørreskoven i tidens løb, et interview med Thomas Hagelskjær og meget mere.

– Vi har ikke brug for en dårlig oplevelse. Vi samler på point og gode præstationer, og vi skal igen bygge på vores selvtillid. Vi står over for en kamp, der er endnu mere et lokalopgør end kampen mod SønderjyskE. Vi spillere kan godt fornemme på fans og folk i klubben, at kampene mod AC Horsens er specielle. Der er ikke noget, vi hellere vil, end at give fans, tilskuere og sponsorer en sejr. Der bliver tryk på fra tribunerne, og vi glæder os til at mærke opbakningen, siger Thomas Hagelskjær.

Målmanden kigger også på VB’s muligheder i Kvalifikationsspillet, den pludseligt opståede mulighed for personlig revanche mod AGF og hvordan vejlenserne skal tackles AC Horsens’ styrker. Der er også et afsnit om talent, hvor vi kigger nærmere på U19-Ligaholdets stærke midtbanespiller Lundrim Hetemi, der i landsholdspausen var i Albanien til en landsholdssamling for første gang. Midtersiden er med et stort idolbillede af Sergiy Gryn – lige til at tage ud og hænge op.

Kampprogrammet kan købes af programsælgerne foran Vejle Stadion og koster 10,-.

God kamp – og god læselyst!

Superliga
Fredag den 12. april kl. 19.00