Samarbejdet mellem Vejle Boldklub og IT-virksomheden HostHouse rammer i år et skarpt hjørne. HostHouse har nemlig været en del af VBs sponsorgruppe siden 2009, og ved årsskiftet valgte de også at opgradere deres sponsorat fra erhverv til bronze. Dermed kan deres kunder se frem til lidt ekstra forkælelse.

• Jamen en del af baggrunden for at vi opgraderede vores sponsorat, var for at give vores kunder muligheden for at komme med på stadion. Det styrker vores relationer med kunderne, der også får mulighed for at opleve det erhvervsnetværk, der foregår oppe i Nørreskoven, siger Martin Jensen, der er ansvarlig for salg og rådgivning i Hosthouse.

HostHouse dækker primært Øst- & Sønderjylland fra deres kontorer i Vejle og Randers. De arbejder udelukkende med B2B levering af hardware, software, licenser, konsulentydelser, sikkerhedsprodukter, beredskabs aftaler, business solutions og hostingaftaler. Noget som de andre sponsorer i VB, kan komme til at høre mere om i fremtiden.

• Planen er, at vi vil til at bruge det stærke netværk mere aktivt. Der er en stærk base af lokale virksomheder blandt Vejle Boldklubs sponsorer, og da vi selv har et kontor i Vejle, vil vi gerne udbrede kendskabet til vores virksomhed i området, siger Martin Jensen.

HostHouses kundesegment består hovedsageligt af virksomheder uden egen IT-afdeling eller virksomheder med mindre IT-afdeling, der har behov for driftsstøtte eller ekspertviden. Hvis det lyder som din virksomhed, kan du læse mere på www.HostHouse.dk.