Hobro IK bliver modstanderen, når Vejle Boldklub den 12.- og den 19. maj skal kæmpe for livet i Superligaen i to Play Off-kampe.

Sidste runde i Kvalifikationsspillet blev afviklet i denne weekend og det står nu klart, hvem der skal mødes i Play Off-kampene om nedrykning til NordicBet LIGA. Vejle Boldklub endte på 4. pladsen i pulje 1 og skal møde Hobro IK, der endte på 4. pladsen i pulje 2. I det andet opgør mødes AC Horsens og Vendsyssel FF.

12. maj 2019: Hobro IK – Vejle Boldklub på DS Arena, Hobro
19. maj 2019: Vejle Boldklub – Hobro IK på Vejle Stadion

Den samlede taber af de to opgør rykker ned i NordicBet LIGA, mens vinderen møder et hold fra NordicBet LIGA i endnu to Play Off-kampe om en plads i Superligaen 2019-20. Når VB frem til disse kampe, så afvikles de 30. maj og 2. juni.

Kampene mod Hobro IK er ikke fastsat med endelige spilletidspunkter, men det sker snarest. Hold øje med dagspressen eller kampkalenderen.