EL-installationsfirmaet har støttet Vejle Boldklub i mere end et årti, og opgraderede op til denne sæson deres sponsorat af VB.

• Grunden til at man laver et sponsorat i VB, og forlænger, det er selvfølgelig fordi, at man støtter klubben men også fordi, man synes, det er godt for byen, at man har et fodboldhold. Og så føler jeg også, at det giver mig et eller andet at være med heroppe. Jeg er gammel Vejle-dreng, har altid holdt med vejle, og det gør jeg lige meget, hvordan det går, siger Heteks ejer og direktør, Torben Hedegaard.

Det vejlensiske blod flyder dybt i årene på både Torben og firmaet Hetek, der har været en fast del af bybilledet i Vejle i en lang årrække. Virksomheden har for nylig overtaget Vejle El-service og består af ca. 45 medarbejdere, der leverer de bedst mulige el-installationer til kunderne. En af dem er Vejle Boldklub, der nød godt af Heteks ekspertise, da det nye Vejle Stadion blev bygget tilbage i 2008. Et stadion, der har huset mange møder og oplevelser for blandt andre Torben Hedegaard og Hetek.

• I starten handlede det jo mest om at skabe noget synlighed, men vi plejer også at møde rigtig mange af vores faste kunder, når vi er på stadion. Det er en dejlig uformel måde lige at snakke med hinanden på og smalltalke lidt om kampen, og hvad der ellers lige sker. Man genkender også nogle gange folk, man har mødt på stadion, når man er ude i virksomheder, og det er styrker båndet lidt.

Efter mange års loyalitet har Hetek op til denne sæson opgraderet deres sponsorat af Vejle Boldklub. Det sker blandt andet igennem et buksesponsorat af en spiller, der er favorit hjemme hos familien.

• Jeg har to unger, der elsker VB og synes Tobias Mølgaard er fantastisk. Selvfølgelig får vi noget eksponering af det, men det er også fordi, vi synes, han er en fantastisk fodboldspiller, og mine børn er super stolte af det. Min knægt sover med det her billede ved siden af sig om natten. Så børnene er super stolte, og vi gør noget godt for klubben, og det kunne jo ikke være meget bedre.