Melker Hallberg spillede for tredje kamp i træk 90 minutter på midtbanen, da Vejle Boldklub åbnede påskeprogrammet i Kvalifikationsspillet med at spille 0-0 mod AC Horsens på CASA Arena. Svenskeren hæftede sig ved, at alt fortsat er muligt for vejlenserne med seks points i de sidste to kampe.

– Det er en hård kamp at spille. Der bliver gået til den i sådan et lokalopgør og det tærer på kræfterne med de mange dueller. AC Horsens er et fysisk stærkt hold, spillerne er store og det gav en kamp med mange dueller og efterfølgende anden bolde, siger Melker Hallberg.

– Når vi får styr på bolden og kører den rundt, så spiller vi godt. Det gav os hele og halve chancer i løbet af kampen, men vi kunne ikke få scoret og så var 0-0 og et point det bedste resultat for os. Før pausen er vi godt spillende i perioder. Her har vi de fleste af vores muligheder og Allan Sousas frispark er vores bedste forsøg.

– I 2. halvleg spiller AC Horsens mere direkte. En pasning, og så sparker de bolden langt og det er en stil, som man skal være klar på. Det krævede, at vi arbejdede hårdt sammen og det lykkedes vi med. De rammer stolpen efter et frispark og Kasper Junker har en god chance, men vi har også vores bedste chance i kampen i 2. halvleg. Det er et godt indlæg fra Malte Amundsen og så tror jeg, at det er Kjartan der er tæt på at komme frem i feltet. Fodboldmæssigt ville og kunne vi mest, men vi kunne også have tabt kampen. De kommer til at stå lavt, som de gerne vil og den plads vi gerne vil spille på, er væsentligt mindre end den har været i vores to seneste hjemmekampe, siger Melker Hallberg.

Vejle Boldklub har i fire kampe i Kvalifikationsspillets pulje 1 hentet otte points og inden de sidste to spillerunder har vejlenserne fortsat chancen for at snuppe 3. pladsen.

– Inden vi påbegyndte dette gruppespil, havde mange spået, at vi var chanceløse. Men vi har taget et opgør ad gangen og nu står vi med to kampe tilbage og kan selv afgøre, om vi skal tage 3. pladsen. Det bliver svært at tage 2. pladsen efter dagens kamp, men vi vil kæmpe for at hente to sejre og så kan alt ske. Et point er okay for os. Vi reducerer afstanden til SønderjyskE med et point. De mange points giver selvtillid, siger Melker Hallberg, der også var meget imponeret af opbakningen til VB fra tribunen.

Svenskeren modtog en advarsel i det 25. minut, da han stoppede Kasper Junker i fremdrift og det betyder karantæne i det kommende opgør mod AGF.

– Det var en omstilling og jeg var nødt til at stoppe ham. Det giver desværre en karantænedag, men vi har en god trup. Jeg kan ikke være med på banen, men jeg vil være omkring holdet på kampdagen og støtte dem i den vigtige kamp, siger Melker Hallberg.