Gustaf Nilsson (f. 1997) er udtaget til det svenske U21-landshold, der møder Belgien på hjemmebane den 16. oktober. Svenskerne kan med en sejr spille sig til EM-slutrunden næste sommer i Italien og San Marino.

I går kunne vi meddele, at Vejle Boldklub har fået seks spillere fra A-truppen udtaget til landsholdsfodbold i den kommende landskamptermin. Nu er den syvende spiller tilsagt at møde op til tjeneste i nationalregi. Den er den svenske angriber Gustaf Nilsson, der er udtaget af den svenske U21-landstræner Roland Nilsson til den sidste kamp i pulje 6. Svenskerne ligger på 2. pladsen tre points efter Belgien. De to lande støder sammen i sidste kamp i Kalmar i det sydlige Sverige. Belgien er ét mål og tre points bedre end Sverige, der altså har fordel af hjemmebane. Det første opgør 6. oktober sidste år i Belgien sluttede 1-1.

Gustaf Nilsson har spillet 4 U21-landskampe for Sverige. Lykkedes det ikke Sverige at kvalificere sig til U21 EM-slutrunden næste sommer, kan opgøret mod Belgien blive det sidste som ungdomslandsholdsspiller for 21-årige Gustaf Nilsson.

Tekst: Lars Christensen.