Vejle Boldklub må undvære Gustaf Nilsson i Superliga-grundspillets sidste kamp, når vejlenserne møder Esbjerg fB på Blue Water Arena på søndag. Svenskeren afsoneren sæsonens første karantænedag efter for mange advarsler.

På 16 minutter i 2. halvleg mod Vendsyssel i lørdags, fik VB fire advarsler. Det gule kort til Gustaf Nilsson i det 72. minut faldt efter et frispark mod Andreas Kaltoft midt på banen og betyder, at svenskeren runder 19 strafpoints som er grænsen for sæsonens første karantænedag. Den afsones mod EfB på søndag.

Karantænen til Gustaf Nilsson er sæsonens ottende karantænedag til Vejle Boldklub. De syv første spilledag er afsonet af Allan Sousa (2 kampe), Viljormur Davidsen (1 kamp), Rasmus Lauritsen (1 kamp), Arbnor Mucolli (1 kamp), Mads Greve (1 kamp) og Mads Lauritsen (1 kamp).

Syv spillere risikerer karantæne i den første kamp i nedrykningsspillet, hvis de modtager en advarsel mod Esbjerg på søndag. Det er Vladis Emmersón, Melker Hallberg, Arbnor Mucolli, Tobias Mølgaard, Kjartan Finnbogason, Allan Sousa og Adam Jakobsen.

Se en oversigt over Vejle Boldklubs karantænepoint her.

Superliga
Søndag den 17. marts kl. 17.00