Thomas Gundelund gør Andreas Jungdal og Wahid Faghir selskab, når de danske ungdomslandshold i januar rejser på træningslejr på Cypern. Gundelund er udtaget til U19-landsholdet.

I sidste uge kom det frem, at Vejle Boldklubs Andreas Jungdal og Wahid Faghir er udtaget til U17- og U16-landsholdet henholdsvis. Nu gør Thomas Gundelund duoen selskab og dermed er Vejle Boldklub repræsenteret med en trio når DBU samler U16-, U17-, og U19-landsholdet under varmere himmelstrøg i begyndelsen af det nye år.

Thomas Gundelund har i efteråret både været på U18- og U19-landsholdet og han er den næstyngste spiller på U19-landsholdet. Se hele landstræner Henrik Clausens trup til træningslejren her.

Der spilles tre venskabskampe under træningslejren fra den 11.- til den 18. januar. Det er et opgør mod Israel og to kampe mod Cypern. 17-årige Thomas Gundelund har spillet 22 ungdomslandskampe for Danmark. Gundelund blev i sommer rykket op i Vejle Boldklubs A-trup og den unge højreback har spillet to kampe for VB.

Læs også:
Jungdal og Wahid med DBU til Cypern (13-12-2018)