Gundelund forlænger!

Vejle Boldklub og Thomas Gundelund har forlænget kontrakten, så den unge midtbanespiller fortsætter i Nørreskoven frem til sommeren 2023. Skibonitten, der fylder 18 år i dag, kom til VB i sommeren 2016 og blev klubbens yngste debutant nogensinde halvandet år senere.

Efter tolv måneder i Superligatruppen som udviklingsspiller har Thomas Gundelund taget store skridt i denne sæson. Det er blevet til ni NordicBet LIGA-kampe, og den 18-årige midtbanespiller har leveret flere stærke præstationer på midtbanen i VB’s ubesejrede stime i 1. division. Nu har Gundelund lagt to år til kontrakten med VB, så han er VB’er minimum frem til sommeren 2023.

– Jeg har forlænget med VB, fordi det er det bedste sted at fortsætte min udvikling. Trænerne tror på mig og de viser tillid ved at bruge mig. Den udvikling, jeg har været igennem i klubben, betyder, at jeg nu kan konkurrere på lige fod med seniorspillere om spilletiden i NordicBet LIGA, selvom jeg kun er 18 år, siger Thomas Gundelund.

– Klubben og jeg selv har ambitioner for fremtiden, og det er fedt at være et sted, hvor man hele tiden stræber efter mere. Jeg er i et stærkt konkurrencemiljø, og jeg bliver hele tiden presset til at gøre mit bedste. Jeg vil beholde ydmygheden i fremtiden og arbejde hårdt for, at VB får succes, siger Thomas Gundelund.

Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub, har haft en kontraktforlængelse med 18-årige Thomas Gundelund højt prioriteret.

– Thomas Gundelund stod i lære i hele sidste sæson, hvor han trænede hårdt fysisk for at kunne leve op til kravene i en A-trup. Den hårde træning har virkelig tilgodeset ham efter sommerpausen, hvor han har taget store skridt. Jeg tror, at han overraskede mange, da han pludselig stod på Kolding Stadion til sin startdebut i NordicBet LIGA i august, men han klarede opgaven og de mange kampe siden imponerende, siger Jacob Krüger.

– Der er fortsat udviklingsområder for en 18-årig spiller, men Thomas optræder allerede modent og afklaret i mange situationer på midtbanen. Hvis Thomas fortsætter den udvikling, han er i gang med, så spiller han ikke i Nørreskoven i resten af kontraktperioden. Vi er glade for, at vi er nået til enighed med Thomas om en forlængelse og ser det som et skulderklap, at et af vores største talenter kan se ideen i at fortsætte i Vejle Boldklub i de kommende sæsoner, siger Jacob Krüger.

Thomas Gundelund debuterede for VB den 26. november 2017 mod Vendsyssel FF (4-1). Han har spillet 13 kampe for VB og har fortsat den første scoring til gode.