Magnus Grødem forsætter i Sandnes Ulf i den næstbedste række i Norge på en lejeaftale. Den 21-årige midtbanespiller skal i første omgang spille for nordmændene frem til 30. juni 2021.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, forklarer udlejningen af den norske midtbanespiller således.

– Siden Magnus Grødem kom til Vejle i slutningen af sommertransfervinduet, har holdet præsteret på et højt niveau og vi er ubesejrede i turneringen. Der har ikke været mange anledninger til at skifte ud på holdet. Magnus har trænet godt og holdt sig skarp i forhold til den konkurrencesituation vi har ønsket, men spilletiden er udeblevet. Derfor er det ideelt for både ham og os, at han nu får mulighed for spilletid i den næstbedste række i Norge, hvor han spiller de kommende tolv måneder. Magnus begynder i sin nye klub d.d. og vi ønsker ham alt det bedste i Sandnes Ulf, siger Jacob Krüger.

Magnus Grødem, der skiftede fra Vålerenga til VB i august i fjor, spillede to kampe for VB i efteråret, men har ikke været på banen efter vinterpausen. Han debuterede for VB mod Vendsyssel (0-1) den 10. september, mens opgøret mod HB Køge (0-0) den 2. oktober blev Grødems foreløbigt sidste for VB.

Læs pressemeddelelsen fra Sandnes Ulf her.