Mads Greve var ærgrede sig over, at VB ikke fik mere ud af spillet og målchancerne i hjemmekampen mod FC Nordsjælland lørdag eftermiddag. Forsvarsprofilen erkendte dog, at straffesparket ved 3-0-målet kunne dømmes, da han havde fat i dobbelte målscorer Andreas Skov Olsen.

– Jeg føler, at vi spiller en god 1. halvleg. Vi har fint styr på FC Nordsjælland, men de scorer et tidligt mål på en omstilling. Det er ærgerligt, for den følelse vi har inde på banen er god. Det er mindst en lige kamp, men forskellen er bare, at FCN er skarpere. Vi kreerer de chancer, som vi på forhånd kunne forvente. Vi skaber også en del spil omkring feltet og kommer til indlæg, men det udmønter sig ikke i store chancer, siger Mads Greve, inden han fortsætter om de sidste 45 minutter.

– I 2. halvleg kommer vi godt ud. Vi starter med at trykke dem hårdt, men der mangler lidt skarphed før at den sidste store mulighed opstår, siger Mads Greve, der var involveret i gæsternes tredje scoring, da han begik straffespark.

– Andreas Skov Olsen får bolden og jeg har fat i ham. Han vil tage bolden med bagom, men får et forkert touch, som snyder mig. Straffesparket kan dømmes og det gør dommeren så. Scoringen til 3-0 dræber kampen, men vi spiller egentligt fint videre. Vi prøver at presse på og komme frem på banen, men det blev svært stillingen in mente. Reduceringen falder for sent. Cifrene i fodbold lyver ikke og FC Nordsjælland vinder 3-1, men jeg oplever det som en fodboldkamp, som vi ikke bør tabe 3-1, siger Mads Greve.

Forsvarsprofilen, der spillede den sidste halve time med anførerbindet efter Jacob Schoop gik ud, peger på, hvor vejlenserne skal bygge på i de kommende kampe.

– Vi skal være bedre til at afslutte vores angreb. Der er ting vi kan tage med videre, men der er også ting der skal kasseres. Chanceproduktionen er også godkendt. Det er meget klicheagtigt, men det er spillet i felterne der skal forbedres, siger Mads Greve.

Han går glip af mødet med FC København i Telia Parken i den kommende spillerunde på grund af karantæne.

– Situationen er uændret for os inden de kommende kampe. Vi skal videre hurtigst muligt, for der venter mange vigtige slag. Det er hård overlevelseskamp i de kommende måneder og vi skal bounce back hurtigst muligt, siger Mads Greve.

Tekst: Lars Christensen.