Vejle Boldklub giver indgangen til de fans og tilskuere, der ønsker at bakke op om spillerne fra udebaneafsnittet i kampen mod Esbjerg på Blue Water Arena på søndag. Billetter skal bestilles på forhånd.

– I jagten på et godt afsæt inden kampene i nedrykningsspillet, har spillerne og trænerstaben brug for den bedst mulige opbakning på søndag i Esbjerg. Derfor giver VB entreen til de tilskuere og fans, der ønsker at bakke op om spillerne fra udebaneafsnittet. Opbakningen til årets to første udekampe mod OB og FC København har været fantastisk. Vi håber, at fans og tilskuere tager imod tilbuddet og giver spillerne den støtte, de har brug for, siger Henrik Tønder, der er direktør i Vejle Boldklub.

Guideline til bestilling af gratis billetter:
Log ind med brugernavn og password på https://billet.efb.dk
Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger, oprettes en brugerprofil ved at klikke på ”Opret konto”

1. Vælg kampen EfB – Vejle Boldklub

2. Vælg området ”Gæstesupport” og antal billetter

3. Rabatkoden ”VB” indtastes ved hver billet i feltet ”Brug rabatkode/gavekort”.

4. Klik på den blå cirkel ned i højre hjørne. Bekræft herefter, at du er bekendt med vores handelsbetingelser og tryk på ”Næste” for at afslutte transaktionen

5. Til slut vælger du om du vil printe billetterne eller modtage dem pr. SMS

Vejle Boldklub gør opmærksom på følgende:

– Der udleveres ikke gratis billetter til udebaneafsnittet ved indgangen

– Koden ”VB” kan kun benyttes til bestilling af billetter til udebaneafsnittet og tilbuddet gælder kun til udebaneafsnittet

– Arrangørerne opfordrer til, at man benytter sig af tilbuddet senest dagen i forvejen

Superliga
Søndag den 17. marts kl. 17.00