Vejle Boldklub møder AaB i vinteropstartens sidste træningskamp på lørdag. De to klubber sætter hinanden stævne i den sidste weekend op til Superligaen sparkes i gang igen.

Kampen mod AaB spilles som udgangspunkt på Aalborg Portland Park, men AaB vil være særligt opmærksomme på vejrprognoserne i dagene op til kampen. Opgøret kan derfor blive flyttet ud på nordjydernes træningsanlæg på Hornevej. Kick-off er sat til kl. 14.00.

AaB befinder sig fortsat i Tyrkiet på klubbens træningslejr, hvor nordjyderne har haft base i Belek. De spiller i dag tirsdag den sidste kamp under opholdet og vender nu hjem til Danmark og kampen mod Vejle.

VB og AaB mødtes to gange i Superligaen i efteråret. Begge kampe endte 1-1 og det var Mads Greve og Arbnor Mucolli der udlignede bolsjestribede føringer.

Træningskamp
Lørdag den 2. februar kl. 14.00