Den lokale virksomhed fra Hedensted blev ved årsskiftet en del af VB-familien ved at investere i et erhvervsklubsponsorat.

PL Kleinsmedie er grundlagt i 2006 af Peter Lund Sørensen, og har siden leveret løsninger indenfor stålkonstruktioner, med speciale indenfor bygningsstål og specialudstyr til entreprenørbranchen. Og det er en stålfast tro på, og kærlighed til, Vejle Boldklub, der har ført til sponsoratet.

• Jeg har altid holdt med Vejle, og det vil jeg altid gøre i både medgang og modgang. Man kan sige, at jeg på en måde længe har været sponsor, fordi jeg har været sæsonkortsholder. Men jeg besluttede mig for at prøve et erhvervsklubsponsorat fra 1. januar, siger Peter Lund Sørensen.

Virksomheden leverer løsninger til en bred vifte af kunder, der tæller alt fra entreprenører og kraftvarmeværker til rådgivningsvirksomheder, ingeniører og private. Men det er ikke i jagten på flere kunder i butikken, at sponsoratet er kommet i stand. Det er hovedsageligt kærligheden til VB.

• Sponsoratet sker ikke med henblik på at skabe omsætning. Hvis det sker, er det selvfølgelig dejligt, men jeg er gået ind i det her, fordi jeg gerne vil bakke om klubben og holdet, siger Peter Lund Sørensen.

Hvis du ønsker at vide mere om PL Kleinsmedie, kan du gå ind på deres hjemmeside http://www.plkleinsmedie.dk.