Cheftræner Constantin Gâlcă så sin første sejr i sommeropstarten, da det foran et talstærkt publikum på Vejle Stadion blev 1-0 over Esbjerg fB.

– Vi ville gerne have angrebet lidt mere, men det er vanskeligt mod et så stærkt et hold som Esbjerg, konkluderede VB-coach Constantin Gâlcă efter kampen.

– Vi ville godt have været lidt mere offensive, for i 1. division kommer vi til at møde hold, som står nede for at forsvare sig. Vi spiller godt i visse momenter, og især Sergiy Gryn kommer da også til chancer, men på andre tidspunkter havde jeg gerne set, vi var mere på bolden. Det havde været godt med en svagere modstander, hvor vi kunne have kontrolleret kampen bedre. Hele holdet arbejder dog fint, siger Gâlcă.

Rumæneren forudskikkede, at nogle af de spillere med lidt spilletid i dag, nok kommer mere på banen på onsdag i Kolding.

Om den brasilianske prøvestopper Nicolas Gianini Dantas sagde Galca:
– Han mangler rytme, for han har ikke spillet længe, men han kan uden tvivl blive bedre og bedre.

Lucas Jensen er ifølge Constantin Gâlcă mærket af den hårde træning. Han har ikke været i klubben så længe, og alt det taktiske omkring holdet er nyt for ham. Også han vil kunne lægge på.

Tekst: Ole Kristensen.