Kommentarer fra cheftræner Constantin Gâlcă og AC Horsens manager Bo Henriksen efter det målløse lokalopgør på CASA Arena skærtorsdag.

– Vi kan vinde kampen, men taber kontrollen i visse momenter – frem for alt efter pausen, konkluderede en skuffet VB-træner Gâlcă efter kampen.

– Det blev en kamp, der passede Horsens bedst – mange dueller, mange lange bolde. Vi havde fine sideskift før pausen, men lykkedes for dårligt med det i 2. halvleg. Vi mangler lidt tålmodighed og holder også for meget på bolden. Horsens lå godt med deres linjer, og vi fik ikke meget plads, men det er alligevel skuffende, vi kun får et point. Vi ville virkelig gerne have vundet i dag, men vi kan gøre det bedre, hvilket vi så må vise mod AGF, siger Constantin Gâlcă.

Bo Henriksen: Vi bliver snydt for et straffe

ACH-træner Bo Henriksen følte sig som så ofte før forfulgt af dommerkendelser, der ikke gik ’De Gules’ vej.

– Det er det største straffe, jeg har set i nyere tid ikke blive dømt. Man tror, det er løgn. Kan Michael Tykgaard retfærdiggøre den kendelse, så skulle han være tryllekunstner…! Vi er godt indstillet i dag og fighter. 1. halvleg bliver dog en smule rodet, fordi vi ikke får skubbet op og således ingen andenbolde vinder, siger Bo Henriksen.

– Det bliver meget bedre efter pausen, og vi har fire kæmpestore chancer og kan vinde kampen. Vi har det selv i vore hænder nu og glæder os til SønderjyskE-kampen, siger Bo Henriksen.

Advarslen til Melker Hallberg betyder, at svenskeren sidder udenfor med karantæne mod AGF på søndag. AC Horsens fik som VB tre advarsler, men horsensianerne ikke har karantæner i deres kommende kamp mod SønderjyskE.

Tekst: Ole Kristensen.