Træner Constantin Gâlcă var ikke overraskende særdeles tilfreds efter præstationen i Hjørring:

– Det var det omvendte af Nykøbing-kampen. Vi var solide og arbejdede virkelig godt i defensiven, hvilket også havde været essentielt i arbejdet op til kampen. Vi havde godt styr på Vendsyssel under hele kampen. Vi står ganske vist lidt lavt i en periode i 1. halvleg, men det havde vi faktisk ikke så meget imod. Vi vidste, vi kunne få plads til vores omstillinger, og det fik vi, siger rumæneren.

I pausen havde man i VB-omklædningsrummet aftalt at få lukket bedre af for VFF-kanterne, hvilket også lykkedes.  Der var op til kampen blevet skiftet meget ud i bagkæden, og trænerteamet havde været spændt på, hvor sikker den ville være, men effekten var god.

Om en meget dominerende Montiel, der var med omkring alle tre scoringer, sagde Gâlcă:

– Han er en meget intelligent spiller med nogle ekstra kvaliteter, som vi mangler, og som kan afgøre kampe. Han kom til os uden at have spillet i lang tid, og der er ingen tvivl om, at han kan bygge endnu mere på.

Gâlcă lagde ikke skjul på sejrens betydning:

– Det var en utrolig vigtig kamp for os, ikke mindst mentalt. Det var ikke mindst vigtigt for os at spille til nul efter at have set så skidt ud defensivt mod Nykøbing. Vi skaber selv mange chancer, men vigtigere i dag var, at vi holder dem fra ret mange. Det giver selvtillid, siger Gâlcă.

Mølby: Helt fortjent Vejle-sejr

Vendsyssel FF’s træner, den tidligere VB-spiller Johnny Mølby, var klar i sin udmelding efter kampen.

– Vejle vinder fuldt fortjent, for de er klart skarpere end os, dér hvor tingene afgøres – i felterne. Vi har vores momenter i 1. halvleg, hvor vi presser på og har muligheder, men de skal jo sparkes ind, og det formår vi slet ikke. Det er jo kvalitet at score på sine chancer, og der er Vejle bare stærkere end os, siger Johnny Mølby.

Mølby pointerede, at Vendsyssel jo er i en genopbygningsfase, og at det kan se lidt svært ud efter en skuffelse som i dag.

– Vi ser frem til at få skadede spillere tilbage, og så skal vi ellers ramme en helt anden præstation. Der var intet i dag, jeg var tilfreds med, siger Johnny Mølby.

Tekst: Ole Kristensen.