Træner Constantin Gâlcă var langt fra tilfreds med sit holds præstation efter pausen.

– Vi spiller godt før pausen med boldbesiddelse og gode kombinationer. Efter pausen skifter kampen karakter. Her savner jeg aggressivitet og større vilje til at holde fast i bolden og blive højt på banen. Et point er måske okay, men jeg vil jo helst vinde alle kampe. HB Køge er et godt hold, men vi burde have været mere ambitiøse i 2. halvleg og forsøgt at spille mellem deres linjer. Vi skal præstere i alle 90 minutter. Selvfølgelig er det godt med et clean sheet, men vi burde selv kreere flere chancer, siger Gâlcă.

Gâlcă var tilfreds med Ojalas første hele kamp og også med Mucollis 60 minutter. Han forklarede, at han bragte Mucolli for at være mere boldbesiddende på kunstgræsset.

– Og nu forbereder vi os på den vanskelige kamp på søndag. Her skal vi producere flere chancer, for vi skal vinde kampen!

Rumæneren kunne se sit hold undgå advarsler i Køge og med Nicolas Gianini Dantas tilbage fra straffeboksen, er alle spillere til rådighed til nedrykkeropgøret mod Vendsyssel.

Morten Karlsen: Glad for pointet

HB Køges træner Morten Karlsen følte, at hans hold godt kunne have vundet kampen.

– Der er ikke mange chancer i opgøret, men jeg mener, vi har de største af de få muligheder, der er. Omvendt kan vi også komme bagud efter bare fem minutter på Finnbogasons store hovedstødschance. Set over hele kampen kunne jeg godt have ønsket mig en sejr, men er dog glad for pointet, siger Morten Karlsen, og fortsætter:

– Jeg er glad for vores egen indsats. Vi hare nu mødt alle 11 hold i rækken, og Vejle er det bedst spillende af de 11, så på den baggrund er jeg tilfreds med pointet, og at vi spiller til nul og holder dem fra ret mange chancer. Vejle har en god offensiv, men den opgave løste vi fint i dag. Vi ligger og roder lidt i bunden og kæmper med at få de berømte små marginaler over på vores side. Jeg har et hold med gode både defensive og offensive kvaliteter, så nu skal vi have det hele sat sammen, så vi kan få lavet nogle flere point, siger Morten Karlsen

HB Køge møder Skive i den kommende weekend.

Tekst: Ole Kristensen.