Træner Constantin Gâlcă har ofte de kritiske briller på, når han skal bedømme sit holds indsats, men i dag var han en tilfreds mand.

– Jeg er glad på spillernes vegne. Vi kontrollerer kampen gennem alle 90 minutter, presspillet sidder som det skal, og der var en fin attitude fra spillerne. Det var nok vores bedste kamp i sæsonen. Vi ville selvfølgelig gerne have scoret flere mål, og chancerne var der til det. Det havde været godt for spillernes selvtillid, og vores fans havde fortjent flere mål, men vi må være tilfredse med de tre.

Gâlcă var glad for den hurtige scoring.

– Det giver os selvtillid og tvinger modstanderne til at åbne op. Vi snakkede om i pausen at holde høj intensitet, presse endnu mere og spille endnu hurtigere med hyppige sideskift, men desværre fik vi ikke scoret i 2. halvleg. Men en dejlig kamp for Familien VB, siger Gâlcă.

Anders Jensen: Vi starter for naivt
Kolding IF’s træner Anders Jensen, stak ikke så meget under stolen efter det klare nederlag.

– Jeg må tage min del af skylden. Vi havde snakket om at turde spille os igennem Vejles høje pres, men skulle jo nok ikke have gjort det efter et minut, hvor vi så mister bolden, og de scorer. Jeg havde inviteret til, at vi skulle spille med dem, men det viste sig i kampens start at være en kende for naivt, siger Anders Jensen.

– Vi er selvfølgelig nervøse efter den hurtige scoring. Vi har jo ikke som dem et hold med en masse landsholdsspillere, men nogle unge mennesker, som selvfølgelig lader sig påvirke af rammerne.

Vi møder et fantastisk godt og velspillende Vejle-hold i dag. Vi skal ramme en langt bedre dag, hvis vi skal spille med her. Man skal selvfølgelig tage de to klubbers forskellige forhold i betragtning. I Vejle er der vel fem fuldtidsansatte trænere, mens en anden en må skynde sig hjem fra arbejde, og det samme med spillerne… Så skal der vel også være en forskel, siger Anders Jensen.

Anders Jensen fortalte, at man i pausen i Koldings omklædningsrum havde givet hinanden håndslag på ikke at brække sammen i 2. halvleg, men at forsøge at få fundamentet op at stå igen, og det lykkedes jo.

– Men det kan måske være meget godt engang imellem at få et wake-up-call som det her. Der skal stadig knokles for at få point, og nu har vi modstandere som HB Køge, Hvidovre og Skive tilbage i efteråret, hvor muligheden for point er ulig større end i dag. Målet er stadig 40 point, for så er vi reddet…

Tekst: Ole Kristensen.