Træner Constantin Gâlcă var særdeles tilfreds efter sejren.

– Efter to dårlige hjemmekampe var det utroligt for os at komme i gang på eget stadion. Og dejligt at se vores unge defensive midtbane, Gundelund og Hetemi, der spiller virkelig fint. Vi ville ved at bringe Hetemi gerne have mere kontrol på bolden og kunne spille bedre fremad banen. Vi var ikke nervøse for at bringe de to. De har gjort det fint til træning, og vi VILLE vinde kampen. Der er mange på holdet, der arbejder hårdt, men de to fortjener at nævnes, for de betyder meget for rytmen og balancen på holdet i dag, siger Constantin Gâlcă.

Gâlcă forklarede indskiftningen af Adam Jakobsen og Vitinho således:

– Vi vidste, der ville meget plads til sidst og troede, de to ville kunne gøre ondt på Skive. Adam gjorde også et fint indhop, mens Vitinho ikke er helt klar endnu, siger Constantin Gâlcă.

Hvordan kampen mod Viborg skal angribes, har trænerteamet endnu ikke taget stilling til.

Røll: Vi kommer under pres fra start
50 procent af Skives trænerduo, den tidligere VB-spiller Thomas Røll, stak ikke noget under stolen efter kampen:

– Vi kommer under et gevaldigt pres fra kampens start, som vi slet ikke formår at spille os ud af. Jeg vil dog gerne rose drengene, fordi de formår at gøre det spændende til sidst, men vi møder et bedre hold i dag. Vi er dog selv medskyldige i at gøre Vejle gode, for jeg synes ikke, vi er klar fra start. Vi bliver trykket fra første minut og kan ikke så imod. De kyser os lidt. Med reduceringen til sidst får vi dog foræret en chance for at få et resultat. Vi smider Magnus Riisgaard Jensen op i front og pumper høje indlæg ind, for så kan alt jo ske. Det var også tæt på, men ikke nok i dag.

Vi var ret suveræne i 2. division, og nu er det en ny oplevelse for os at måtte krige om hvert eneste point., men jeg synes, vi har fået en fornuftig start. Vi har et godt hold, og vi har haft vanskelige modstandere de første kampe. Vi er stadig optimister!”

Tekst: Ole Kristensen.