– Det var dejligt at komme ovenpå igen efter vore sidste dårlige præstation mod Skive, sagde en tilfreds VB-træner Constantin Gâlcă efter 1-0 sejren.

– Vi viser en god indstilling i hele kampen og spiller rigtig godt før pausen, hvor vi har flere muligheder for at score. Jeg er glad for den fight, spillerne lægger for dagen. Jeg er meget tilfreds med, at Mølgaard med sit første VB-mål sikrer os sejren efter pausen.

Gâlcă var ikke så bekymret over, at holdets topscorer Finnbogason for tiden ikke rammer skiven.

– Målscorere får af og til sådan en lille nedtur – måske scorer han to-tre gange i næste kamp, smilede træneren.

– Heldigvis var Mølgaards ene scoring og så en god holdindsats nok til at få de tre point.

Gâlcă forklarede sin lidt usædvanlige udskiftning af to indskiftere med, at han ville have nogle friske kræfter ind og jagte bolden og give noget power til holdet i slutminutterne. Han var tilfreds med Faghir, som fik mange minutter på banen.

– Han gik godt med i kombinationerne og spillede godt uden at vove så meget. Det var jo næsten hans første kamp.

Gâlcă var glad over en uges pause nu i et sammenpresset program.

– Holdet trænger til hvile nu, inden det igen går løs med mange kampe på få dage, ræsonnerede rumæneren.

Morten Mølkjær: Vi spiller bedre end længe
Koldings træner Morten Mølkjær kunne godt finde lyspunkter i nederlaget.

– Jeg synes, vi spiller bedre end længe. Vi kommer godt igen i 2. halvleg – får lagt noget pres, og Fazlagic rammer stangen. Det var dejligt at se, vi kunne spille noget mere fodbold, end tilfældet har været de sidste par kampe.

Mølkjærs hold har også for nylig mødt rækkens andet tophold, Viborg, og træneren gav denne vurdering af de to oprykningskandidater:

– Vejle er et mere afklaret hold og laver ikke de samme fejl som Viborg, så det er sådan set fortjent nok, at de fører rækken.

Mølkjær medgav, at der spillemæssigt stadig er noget at arbejde med for hans hold.

– Vi er ikke så komfortable med at have bolden, og der skal vi være bedre. Der er for mange opspilsfejl, men Vejle lægger jo også tryk på os. I betragtning af, at vi møder rækkens førerhold, synes jeg, vi leverer en god præstation.

Tekst: Ole Kristensen.