Træner Constantin Gâlcă var naturligvis en skuffet mand efter nederlaget til Skive tirsdag aften.

– Vi løber ikke nok, vi vinder ingen andenbolde – alt gik galt. Vi har mulighederne for at score, men godt var det ikke. Jeg ved ikke, om spillerne mentalt allerede var i Superligaen. Men jeg tager selvfølgelig ansvaret for nederlaget og for de ændringer, jeg havde foretaget i startelleveren. Min fejl!

– I den her liga er holdene meget lige, og man kan ikke tage noget for givet på forhånd. Alle kampe er hårde.

Gâlcă må undvære karantæneramte Amundsen og Ramadani i næste kamp.

– Det giver jo blot andre spillere mulighed for at vise sig frem, ræsonnerede rumæneren.

Gâlcă syntes, straffesparket til Skive hørte til de tynde af slagsen, og mente, VB måske med lige så stor ret kunne have fået et i 2. halvleg. Han var i øvrigt tilfreds med Arlind Ajeti, som spillede sin første hele kamp for holdet.

– Ajeti spiller med stor kvalitet!

Tekst: Ole Kristensen.