Lige så tilfreds træner Gâlcă var efter Kolding-kampen, lige så mellemfornøjet var han efter aftenens kamp i Skive.

– Ganske vist er banen dårlig, men det skal ikke være nogen undskyldning. Vi har da chancer til at score, men jeg savner fokus. Kun en tre-fire spillere har fuld fokus, og det er ikke nok. Men ansvaret for manglende attitude er selvfølgelig mit. Man kan godt vinde en kamp med den rette indstilling, også selv om spillet ikke helt fungerer. Det var ikke nogen god kamp. Modstanderen står dybt i dag, og det får vi ikke løst. Mentalt var vi der ikke i dag.

Røll: Glad for det ene point

Den tidligere VB’er, Skive-træner Thomas Røll, var godt tilfreds med det ene point.

– Vejle har de fleste chancer, men vi har nok de største. Vejle har bolden mest og presser os meget de sidste 20 minutter, og der tænker jeg, at det ville vel nok være dejligt med et point. Omvendt kan alt ske omkring dødbolde, og vi er da tæt på et par gange. Men jeg sagde til drengene efter kampen, at vi skulle være glade for resultatet, siger Røll.

Røll er fortrøstningsfuld omkring den resterende del af sæsonen.

– Viborg, Vejle og Fredericia afgør oprykningen mellem sig. Resten er meget jævnbyrdige, og her kan alt ske omkring nedrykning. Vi skal selvfølgelig kæmpe for at blive, men vi har vist, vi godt kan være med i NBL. Vi lægger på og har vist god hjemmebanestatistik, så vi håber at kunne gå på vinterpause med lidt afstand til stregen, siger Thomas Røll.

Tekst: Ole Kristensen.