Reaktioner fra de to cheftrænere i de tekniske felter langs sidelinjen på Vejle Stadion. Den sejrende Constantin Gâlcă og gæsternes Glen Riddersholm.

– Kampen i dag har givet os en masse selvtillid, konstaterede en tilfreds VB-træner Constantin Gâlcă efter kampen.

– Det er dejligt, når det, vi øver på træningsbanen, bærer frugt. Spillerne har arbejdet meget hårdt for det her. Det hurtige første mål giver os et godt rygstød og troen på, at vi kan køre et godt resultat hjem – også efter 90 minutter, siger Constantin Gâlcă.

– Lige efter vort føringsmål har SønderjyskE en god periode, men i fodbold handler det om at kontrollere modstandernes gode perioder. I pausen taler vi om ikke at miste fokus og blot tænke på at forsvare 3-0 hjem, men også forsøge at lave mål nr. 4. Og det gjorde vi jo… Jeg kan konstatere, at spillerne er blevet bedre kamp for kamp, og jeg er meget stolt af dem og deres hårde arbejde. Og i dag får vi så endelig et resultat. Vi vil gerne spille god fodbold, så endnu flere mennesker har lyst at komme på Vejle Stadion, siger Constantin Gâlcă.

Riddersholm: En sort søndag i Vejle

SønderjyskEs træner Glen Riddersholm stak ikke nok under stolen og var ganske nådesløs i sin vurdering af sit eget holds præstation:

– Det var en kollektiv nedsmeltning fra vores side, og det er svært at finde noget positivt at trække frem, hvor gerne jeg end vil. Det er en miserabel præstation, som vi ikke kunne være bekendt. Det var meget langt fra det, vi havde tænkt os. Vi havde håbet på, at vi skulle lukrere på fremstormende vejlensere, som skulle bruge en sejr og tage imod dem som en kompakt enhed. Og så scorer de efter tre minutter, og vi kan slet ikke holde sammen på tingene, siger Glen Riddersholm.

– Vi optræder individuelt og umodent og indkasserer alt for nemme mål. En sort søndag i Vejle!

Riddersholm kunne ikke tage stilling til, om bolden var over stregen ved Mads Greves scoring, men var mest frustreret over at tage imod en scoring på en standardsituation. – Men det var egentlig det mindst forfærdelige af de mål, vi tager imod…

SE-træneren var træt af holdets dårlige udebanestatistik. – Her har vi virkelig en udfordring!

Tekst: Ole Kristensen.