Både Constantin Gâlcă og Peter Sørensen havde en travl eftermiddag, da de guidede deres respektive mandskaber igennem det første Play Off-møde mellem Hobro og Vejle. Efter opgøret pegede begge trænere – ikke overraskende – på, at man kun er halvvejs.

– Vi er selvfølgelig tilfredse med resultatet, men er også klar over, at vi kun er halvvejs. So far so good, sagde en nøgtern Constantin Gâlcă efter kampen.

– Det er en meget lige kamp – begge hold spiller direkte – og vi har både gode og dårlige perioder i opgøret. Vi må spille på omstillinger og får et meget vigtigt udebanemål, så det er et godt resultat for os. Vi viser god attitude. Sabbi og Kirkevold er farlige spillere, men vi forsvarer os generelt godt mod dem, siger Constantin Gâlcă.

Galca forklarede indskiftningerne med Jonas Andersen og Nilsson med, at det er to hårdtarbejdende spillere, som ville kunne holde Hobro beskæftiget.

VB-træneren havde svært ved at tage stilling til episoden omkring Minors skade.
– Yurchenko har måske benet for højt, men Minor dykker jo også ned…

Peter Sørensen: Der er sket større mirakler, end at vi kan vende det her

Hobro IK’s coach, den tidligere VB-assistent Peter Sørensen, ærgrede sig over resultatet.

– Der er fordel Vejle nu – det erkender jeg. Men det er en lige kamp, som vi med lidt god vilje lige så godt kunne have vundet med en. Det er i alt fald for tidligt at afskrive os. Der er sket større mirakler, end at vi kan score to mål i Vejle! Det er to hold, der passer godt på sig selv og ikke tillader et hav af chancer. Vi er heller ikke skarpe på de muligheder, vi trods alt får, siger Peter Sørensen.

Peter Sørensen var bitter over, at frisparket mod Rasmus Minor Petersen ikke fik konsekvenser for Yurchenko og var i det hele taget frustreret over skader og sygdom hos væsentlige Hobro-spillere. Han forudskikkede i øvrigt, at HIK vil klage over advarslen til Jonas Damborg, som sender midtbanemanden i karantæne.

Tekst: Ole Kristensen.