– Crazy match, var Constantin Gâlcăs første ord, da han kom ud af omklædningsrummet og lagde den euforiske stemning bag sig.

– Vi vidste, hvad Viborg ville komme med, men kunne slet ikke dæmme op for det de første 10 minutter, erkendte han.

– Så er det jo, man overvejer at skifte tre gange med det samme!

– Men jeg må gratulere spillerne med, at de kommer så flot tilbage. Vi begynder at presse bedre, får mere intensitet ind i spillet, fighter bedre. Men jeg må indrømme, vi går døde efter godt 65-70 minutter. Men så viser Montiel sig jo som en sand Ronaldinho med sit mål til sidst. Så til lykke til spillerne og til vores fantastiske fans. Nu kan vi rigtig nyde ferien, siger Constantin Gâlcă.

VB-træneren havde masser af lovord til overs for Viborg, som han anser for at være et meget stærkt hold. Han forudser stadig et tæt opløb med Viborg og Fredericia.

Gâlcă fortalte, at spillerne nu må holde lidt fri, men at de derefter har fået et fysisk program med, de skal gennemføre, inden man mødes igen 10. januar.

Jacob Neestrup: Vi skal blive bedre til at få lige kampe til at tippe til vores fordel

Viborg-træner Jacob Neestrup var naturligvis dybt skuffet efter at have set sit hold levere en fin kamp, men alligevel stå med tomme hænder.

– Når vi fører 2-0 og senere 3-2 skal vi selvfølgelig have mindst et point. Det er en jævnbyrdig og tæt kamp, hvor vi starter rigtig godt. Derefter er Vejle det bedste hold resten af halvlegen, mens vi er bedst efter pausen.

– Når det så er sagt, tror jeg ikke på held og uheld. Der er jo en grund til, at vi taber, for Vejle har nogle spillere, der kan afgøre fodboldkampe. Tre mål på hjemmebane bør være nok til point.

– Vi skal blive bedre til at få kampene til at tippe over til vores fordel, selv om jeg synes, vi gør mange ting rigtige i dag. Jeg tror ikke, Vejle er vant til at blive sådan sat under pres, som det er tilfældet i dag.

Neestrup var skeptisk over for det korrekte i VB’s 3-3 scoring. Han ønskede en klar melding fra dommerside, hvad det vil sige at spille bolden contra at cleare den, hvilket åbnebart var et issue omkring scoringen.

Tekst: Ole Kristensen.