Træner Constantin Gâlcă var selvsagt en tilfreds mand efter sidste-øjebliks-afgørelsen i Nørreskoven.

– Det er dejligt med en sejr over en rigtig stærk modstander. Det er en meget hård kamp, hvor vi er gode og i kontrol før pausen, og vi har chancer til at komme foran. Mine spillere arbejder hårdt og spiller godt. Vi trækker os så længere tilbage efter pausen, men får alligevel sat det afgørende angreb op til slut. En vigtig sejr for os, siger Constantin Gâlcă.

Johnny Mølby: Det lignede uafgjort
Vendsyssels træner, den tidligere VB’er Johnny Mølby, var selvfølgelig en skuffet mand efter den sene afgørelse.

– Det er en meget lige fodboldkamp, som lugter langt væk af uafgjort. Vi spiller en fin kamp og kontrollerer Vejle i store dele af matchen. Vi giver nogle chancer væk ved personlige fejl før pausen, men har så til gengæld selv nogle store chancer i 2. halvleg, hvor vi har godt styr på dem. Så er vi uopmærksomme et øjeblik mod slutningen, og det koster sejren, siger Johnny Mølby, og fortsætter.

– Det er ikke prangende alt, hvad vi laver, og selvfølgelig er der en grund til, at VFF spiller i den næstbedste række. Vi smider nogle dumme bolde, men alt i alt er det en fodboldkamp på et højt niveau på NordicBet LIGA plan med mere tempo og intensitet end de andre kampe, vi har spillet. Det bekymrer mig ikke, vi er otte point bagud – alt bliver alligevel først afgjort til foråret. Der er stadig pil opad for mit hold – vi er inde i en god udvikling.

Tekst: Ole Kristensen.