Træner Constantin Gâlcă var naturligt nok tilfreds med den sikre sejr og ikke mindst med følelsen at have spillet til nul.

– Selv om vi ikke spiller godt før pausen, har vi jo alligevel chancer til at føre 3-0. I pausen talte vi om, at vi skulle spille hurtigere og angribe med større selvtillid. Vi skulle prøve at finde de rum, der var i Hvidovres forsvar. Jeg var selvfølgelig lidt bekymret over, at vi ikke udnytter vores muligheder i 1. halvleg, men Kjartans første mål åbner kampen op for os. Ros til spillerne for en god kamp. Jeg er glad på deres vegne – de arbejder hårdt ved hver træning.

Gâlcă erkendte, at efter den dårlige pokalkamp i tirsdags var det vigtigt for spillernes selvtillid at komme ovenpå igen.

Per Frandsen: Vejle var en klasse over os
Hvidovres træner Per Frandsen var hudløst ærlig efter nederlaget.

– Vejle er en klasse over os på dagen og vinder fortjent. Det, der irriterer mig mest, er, at efter vi lykkes med at ride stormen af i 1. halvleg og kommer pænt ud til 2., så sætter vi dem selv i gang med en fejl ved føringsmålet. Herefter er vi chanceløse.

Frandsen mente, det var første gang, hans hold havde mødt en modstander, der var eklatant bedre end hans eget.

– Vi har mange skader og kan end ikke fylde bænken ud, men det skal ikke være nogen undskyldning. Vejle er bare bedre, og vi skaber ikke selv noget, siger Per Frandsen, der tidligere har gæstet Vejle Stadion som cheftræner for HB Køge og AB.

Tekst: Ole Kristensen.