Constantin Gâlcă var efter kampen stadig ikke ganske tilfreds med, hvad han havde set fra sine spillere de forløbne 90 minutter, men tyskernes cheftræner Jurgeleit var mere tilfreds med sine spillere.

– Vi spiller bedre efter pausen, men stadig mister vi for mange bolde og er for dårlige i vores pres. Vi får således ingen rytme i vores spil. Vi er nødt til at forbedre os – ellers får vi problemer i NordicBet LIGA, siger rumæneren.

– Vi skal arbejde på at få mere kontrol over kampene og fremfor alt blive bedre til at skabe målchancer – og score på dem! Vi mangler lidt på alle områder, selv om jeg ikke kan klandre spillerne for manglende indsats. Måske kommer der nye spillere, men med kun 14 dage til sæsonstart vil de få svært ved at komme i tilstrækkelig fysisk form.”

Gâlcă vurderer, at han kan sætte navn på ca. syv af de startende spillere til turneringspremieren – resten er stadig i spil. Ifølge træneren skal der stadig arbejdes hårdt på træningsbanen, og de sidste spillere skal bringes op på tilstrækkeligt fysisk niveau.

VB’s sidste test forud for sæsonpremieren er på torsdag den 18. juli kl. 17.30. Modstanderen er Brabrand IF i VB Parken.

Daniel Jurgeleit: Fair resultat i fin test

SC Weiche Flensburg 08’s træner Daniel Jurgeleit påpegede, at han gerne spiller træningskampe mod danske modstandere. Før den kommende sæson møder Weiche fx SønderjyskE, VB og Kolding IF, og sådan er det generelle billede.

-Vi spiller altid gerne mod danske hold. Der er tempo og, intensitet i opgørene, når vi møder danskere, og det kræver noget af os. Vi gjorde det godt i 1. halvleg, mens det blev sværere efter pausen. Vi forsvarede os dog godt. Men fin kamp, godt tempo, fair resultat, siger Jurgeleit, der har stået i spidsen for klubben siden sommeren 2010.

Jurgeleit har store ambitioner for den kommende sæson, hvor det allerede i første kamp går løs mod sidste sæsons nr. 1, Wolfsburg II.

– Vi går altid efter den absolut bedste placering, og vi vil gerne jagte en topplacering og spille med om oprykning. Også i pokalen vil vi gerne langt.

Flensburg-træneren var glad for sin nye spiller fra VB, Jonas Andersn.

– Han er en god dreng. Meget robust for sin alder, men kan også spille fodbold. Han viser god spilforståelse og har i det hele taget gjort et godt indtryk. Han skal nok komme til at overraske et og andet hold i Regionalliga Nord!

Tekst: Ole Kristensen.