Træner Constantin Gâlcă var en yders tilfreds rumæner efter dagens regnvåde opgør.

– Jeg er glad på spillernes vegne. Vi står igen godt i forsvaret og spiller fint og hurtigt frem ad banen. Vi kunne måske nok have vundet større, men i 2. halvleg koncentrerede vi os også om at køre sejren hjem uden at give blottelser bagude, siger Constantin Gâlcă.

– Vi spiller i dag på en god bane, og det er godt for vores kombinationer og giver sikkerhed for vores målmand. Vi får hurtigt scoret, og det er vigtigt, for det tvinger modstanderne til at åbne op.

Gâlcă var tilfreds med, at hans hold endnu engang undgik karantæne og skader. Han var ikke så fokuseret på, at VB med sejren sætter pres på Viborg og Fredericia.

– Vi skal bare selv sørge for at vinde hver gang. Den næste kamp er altid den vigtigste, siger rumæneren.

Azrudin Valentic: Vejle er effektiv i felterne

Fremad Amagers træner Azrudin Valentic tog det store nederlag med oprejst pande.

– Selvfølgelig er det træls med Vejles hurtige mål. Jeg synes dog, vi kommer godt igen umiddelbart efter og har chancer til udligning. Jeg synes, vi er pænt i kontrol, efter vi kommer bagud, og jeg tror ikke, Vejle var så glade i den periode, for de havde problemer med at modstå vores pres.

Men selvfølgelig laver vi nogle individuelle fejl – specielt ved Vejles andet og fjerde mål. Jeg synes, vi ser godt ud mellem de to felter, men Vejle er langt bedre og mere effektive i felterne, end vi er i dag. Og kampe vindes jo ikke mellem felterne!

Valentic er ikke slået ud af den dårlige periode, hans hold er inde i.

– Alle hold har sådanne perioder. I starten af sæsonen var det Vejle, der var skidt kørende. Men Vejle er et langt mere rutineret og erfarent hold, og selvfølgelig vinder de fortjent i dag. Men mit hold indeholder meget mere, og vi skal nok komme igen. Vi er et hold, der gerne vil spille fodbold, men lige nu har vi det svært – tre nederlag i træk uden selv at score og med en del individuelle fejl.

Valentic ser i øjeblikket Viborg og VB som de mest erfarne hold i toppen.

– Men tro mig, der kan ske en masse i den resterende del af sæsonen, hvor andre hold sagtens kan nå at blande sig. Det sker hvert år!

Tekst: Ole Kristensen.