Kommentarer fra cheftræner Constantin Gâlcă og Anders Jensen, der dirigerede de to mandskaber fra de tekniske felter på Autocentralen Park, Kolding Stadion, onsdag aften.

– Kolding står jo langt tilbage og venter på vores fejl. Fejl lavede vi da, men generelt spiller vi en langt bedre kamp i dag end mod Fredericia, konkluderede VB-træner Gâlcă efter kampen mod topholdet.

– Vi spiller meget på deres banehalvdel og forsøger at angribe dem over kanterne. Vi havde bedre struktur på det i dag. Vi vil komme ud for mange af den slags kampe med lavtstående, kompakte hold, og der gælder det om ikke at give kontramuligheder væk ved at forære modstanderne bolden, som vi gjorde et par gange i dag. Hvis vi kan eliminere fejlene, er vi godt på vej. I åbent spil skaber Kolding ikke meget – det er ved vores boldtab, de bliver farlige, siger Gâlcă.

Der var ros til unge Gundelund fra rumæneren:

– Han spiller en komplet kamp, og vi har kunnet se til træning, at han bliver bedre og bedre. Han er dejlig rolig på bolden – også i et sådant lokalopgør med mange tilskuere.

Anders Jensen: Dejligt, vi kan være skuffede over kun et point mod VB

– Vi ville måske gerne have haft bolden lidt mere, men jeg synes, vi er lige så farlige som VB trods deres megen boldbesiddelse, så derfor er uafgjort vel fair nok – hvis der er noget, der hedder det i fodbold…” analyserede topholdets succestræner, den tidligere KIF-keeper Anders Jensen.

– Jeg synes, vi er godt organiseret og holder dem fra de store chancer. Vi mislykkes kun en enkelt gang, hvor Sergiy Gryn får lov at smutte og spille indenom. Og med vores kæmpechance til sidst in mente er det egentlig rart at opleve, at mine drenge kan sidde og være skuffede over kun at få et point mod Vejle Boldklub.

Cheftræneren er naturligvis særdeles tilfreds med det foreløbige pointudbytte.

– Vi bygger på hele tiden og kan forsvare og angribe i højt tempo. Og vi er stolte over at se, at VB’s centrale midtbane kun er fokuseret på at bremse vores løb. Det er et rygklap til os, at man har respekt for os. Og over 4000 på lægterne – jo, Kolding er mere end salat og håndbold…! småklukker Anders Jensen.

KIF’s næste opgave er endnu et lokalbrag, når holdet skal til Monjasa Park i Fredericia.

Tekst: Ole Kristensen.