Constantin Gâlcăs reaktioner efter træningskampen mod Brabrand i VB Parken. Der var stor ros til modstanderne fra træner Gâlcă:

– Brabrand spiller en rigtig fin kamp og gør det meget svært for os. Det var en hård kamp. Vi giver for mange målchancer væk, ligesom vi selv skal blive bedre til at kontrollere kampene og skabe chancer.

Rumæneren lagde dog heller ikke skjul på, at træningen op til testkampene ikke har været lagt an på resultater.

– Spillerne er lidt undskyldt, for vi har trænet hårdt helt op til kampene. Nu doserer vi selvfølgelig træning anderledes op til den første turneringskamp.

Gâlcă slog fast, at det var tydeligt, det var den sidste kamp inden premieren.
– Modstanderne var meget entusiastiske og gik med fuld hammer ind i duellerne, hvor vore spillere holdt lidt igen. Det bliver anderledes i Sundby!

Om nye Diego Montiel, der markerede sig med to målgivende assists, sagde træneren.
– En spiller med kvaliteter. Vi ser frem til, at han kommer til at hjælpe os både med mål og assists. Man kan dog godt se, han ikke har spillet kamp længe, så han mangler en masse træning med os for at finde ind i rytmen.

Da Kjartan Finnbogason i det 17. minut var uheldig at brænde straffespark, var det femte gang i de seneste ti år at VB brændte et straffespark i en træningskamp. Tidligere er det sket for Edurdo Delani (mod SønderjyskE i 2009), Getoar Sallauka (mod Give Fremad i 2011), Nicolaj Agger (mod Esbjerg i 2013) og Vladlen Yurchenko (mod Holstein Kiel i 2018).

Tekst: Ole Kristensen.