Reaktioner fra cheftræner for Vejle Boldklub Constantin Gâlcă og AC Horsens chef Bo Henriksen.

– Vi har bolden meget i 1. halvleg, men får ikke omsat spillet til de helt store chancer. Vi spiller dog med stor tålmodighed, og efter pausen får vi løbet lidt mere dybt, og så kommer forløsningen, ræsonnerede en tilfreds VB-træner Constantin Gâlcă efter kampen.

– Vi vidste, det ville blive en svær kamp mod et godt organiseret forsvarshold, men omvendt var vi også opsatte på at bryde den forbandelse, der har gjort, vi ikke har kunnet vinde to gange i træk. Jeg synes, det er fantastisk, at truppen arbejder så hårdt. Det har været en lang sæson, men spillerne arbejder uhyre måbevidst. Full credit til dem!

Og med to vundne kampe i træk vokser selvtilliden af sig selv. – Den første kamp, hvor jeg havde ansvaret (mod Vendsyssel, red.), var ikke god, men siden er vi blevet bedre og bedre kamp for kamp, siger Gâlcă.

Bo Henriksen: Alt går imod os

– Alt går imod lige for øjeblikket. Skader, dommerkendelser – alt…! sukkede en frustreret ACH-træner Bo Henriksen efter kampen.

– Om vi spiller godt…? Tja, hvad er det at spille godt? Er det at have bolden hele tiden? Vi har kampens klart største chance indtil da, da Sammy Skytte lige efter pausen sparker over mål. Vejle har jo ikke noget nævneværdigt før pausen, men bliver så sat i gang af straffesparket. Men selvfølgelig kunne vi have reageret dygtigere og bedre, og det er klart, at med den modgang, gutterne har haft, bliver de lidt shaky efter straffesparksmålet, siger Bo Henriksen.

VB fik ingen advarsler og har dermed ingen i karantæne til påskens opgør i Horsens. Gæsternes fire advarsler gav heller ingen karantænedage.

Tekst: Ole Kristensen.