Vejle Boldklubs NordicBet LIGA-hold træner på Engum UI’s kampbane i ugen op til forårspremieren mod HB Køge. Future Vejle-samarbejdsklubben har velvilligt ladet vejlenserne bruge kampbanen i Engum, så de kan få græs under fødderne i de sidste vigtige træningspas op til den kommende hjemmekamp.

I de sidste uger har VB’s NordicBet LIGA-hold trænet på velplejede baner i Moncarapacho på træningslejren, men fjorten dages træningslejr med høje temperaturer og grønne græsbaner sluttede i fredags. Spillertruppen og trænerstaben er tilbage i regnvåde Danmark, og de sidste finpudsninger inden forårets kampe. Vejlenserne har ledt efter en velegnet græsbane, som kan bruges til at træne på.

– Engum UI har meget venligt stillet deres kampbane til rådighed for NordicBet LIGA-holdet i den sidste uge op til HB Køge-kampen. Vi har haft ideelle betingelser for at forberede os under træningslejren, og det vil vi også gerne have i den sidste uge op til forårspremieren. Vi tromler banen og klipper den, så den efter årstiden bliver god for os. Det har haft høj prioritet for os at komme på rigtigt græs hjemme i Danmark efter træningslejren, og det hjælper en god Future Vejle-samarbejdsklub nu med. Til gengæld ser vi frem til at besøge Engum UI til sommer i forbindelse med klubbens 100 års jubilæum, hvor vi kommer og spiller en træningskamp med divisionsholdet, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub.

Claus Brødsgaard, der er fodboldformand i Engum UI, er glad for at samarbejdsklubben kan hjælpe VB med at stå stærkest muligt inden den første kamp.

– Som en del af Future Vejle-samarbejdet har vi et naturligt tilhørsforhold til VB, og derfor hjælper vi også glædeligt med at stille vores kampbane til rådighed for divisionsholdet. Vi har en bane, der efter årstiden og mængden af nedbør har det fornuftigt, og efter den er blevet plejet i de sidste dage, er den klar til at blive trænet på i den kommende uge. VB hjælper med at tromle banen og slå den, og forhåbentlig har vi en bane, vi også kan spille på, når turneringsfodbolden begynder senere på foråret, siger Claus Brødsgaard.

– Tidligere har vi haft besøg af Vejle Boldklub i forbindelse med træningskampe og træninger, og det har altid været positivt, når området førende klub besøger Engum. Nu har vi igen muligheden for at hjælpe Vejle Boldklub med forberedelsesmulighederne inden en vigtig forårssæson i Nordic Bet LIGA. Vi ser frem til at følge VB’s kamp for oprykning til Superligaen fra tribunen, siger Claus Brødsgaard.

NordicBet LIGA-holdet træner første gang på Engum Stadion, Engum Møllevej 7 i Vejle Øst, tirsdag den 25. februar kl. 16.00.