Forårets seks spillerunder i grundspillet af Superligaen 2018-19 er blevet fastlagt. VB begynder med en lørdagskamp på Vejle Stadion mod SønderjyskE den 9. februar kl. 16.00.

Superligaklubberne er gået på vinterpause, men Divisionsforeningen og rettighedshaverne til Superligaen har brugt de sidste dage på at finde ud af, hvem der sender hvilke kampe og hvornår kampene i forårets første seks spillerunder skal spilles. VB har fået lørdagskampe i de tre hjemmekampe mod SønderjyskE, FC Nordsjælland og Vendsyssel FF, mens udekampene mod OB, FC København og Esbjerg spilles søndag eftermiddag. Alle kampe i 26. og sidste spillerunde i Grundspillet spilles samtidig. Her vælger tv stationerne først kampe på et senere tidspunkt.

Se Vejle Boldklubs opdaterede kampkalender for sæsonen 2018-19 her.

Superliga

Søndag den 17. marts kl. 17.00
Esbjerg fB – Vejle Boldklub
Blue Water Arena, Esbjerg

I weekenden den 23.- og 24. marts er der landsholdspause i Superligaen, mens Mesterskabsspillet og Kvalifikationsspillet begynder fra den 29. marts.