Føtex på havnen i Vejle har valgt at støtte op om Vejle Boldklubs jagt på Superligaen.

Det har Føtex gjort ved at frikøbe 500 billetter til hjemmekampen tirsdag den 14. november kl. 18.00 på Vejle Stadion.

– Vi bakker naturligvis op om byens hold og drømmer også om Superligaen fra næste sæson. Nu yder spillerne deres bedste, og så skal vi også have byen til at bakke op. Det stadion fortjener flere mennesker, fortæller Varehuschef, Per Olesen, fra Føtex på havnen.

Billetterne kan afhentes i kundeservice hos Føtex i tidsrummet 14.00-18.00 hos den ansatte i kundeservice som har en Vejle Boldklub trøje på, og der udleveres to stk. pr. person. Så længe lager haves.

Er du sæsonkortholder, foregår udleveringen på administrationskontoret hos Vejle Boldklub, og du kan ved fremvisning af sæsonkortet få udleveret fire stk, samt modtagelsen af en overraskelse i din mailbakke i morgen.