Vejle Boldklub har indgået en aftale for de kommende tre sæsoner med Foday Manneh. Angriberen fra Gambia kom til VB sidste sommer og begyndte på U19-Ligaholdet, inden han i slutningen af sæsonen blev udlejet til HIFK Football.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, om forlængelsen af samarbejdet med Foday Manneh.

– Vi har indgået en tre-årig aftale med Foday Manneh og han er en fast del af klubbens A-trup. Han har trænet med os i de sidste fire uger og gjort et godt indtryk. Foday er en kropsstærk og bevægelig spiller med gode evner som afslutter. Han er ikke nogen færdigudviklet fodboldspiller, men der er et fint udviklingspotentiale og vi ser frem til at arbejde videre med ham, siger Jacob Krüger.

Foday Manneh, der har været tolv måneder i Danmark, ser frem til at fortsætte udviklingen i Nørreskoven.

– Jeg er glad for at være her og derfor er det naturligt at jeg fortsætter i klubben. Jeg havde ikke så meget seniorerfaring da jeg kom, men tiden på ungdomsholdet og lejeopholdet i Finland gav mig et godt afsæt til at træne med A-truppen, da jeg kom tilbage for en måned siden. Nu vil jeg være ydmyg og arbejde på at blive bedre og så håber jeg, at det også rækker til kampe på NordicBet LIGA-holdet, siger Foday Manneh.

Den 19-årige gambianer spillede for Real de Banjul i Gambia inden han kom til VB i september sidste år. Han nåede tre mål i syv U19-Ligakampe inden han blev udlejet til finske HIFK Football i april i år. Foday Manneh fik officiel VB-debut mod Allesø GF i Sydbank Pokalen onsdag den 7. august.