VB Plus og Relationsfabrikken afholder Store Netværksdag på i Arbejderes Landsbank Loungen på Vejle Stadion torsdag den 11. april. 105 virksomheder har tilmeldt sig og ikke mindre end 21 forskellige netværksgrupper er repræsenteret.

Store Netværksdag er den første af flere store sponsorevents Vejle Boldklub tilbyder sponsorer og samarbejdspartnere i 2019 og salgskonsulent Jens Schønemann Christensen, der er en af arrangørerne på Netværksdagen, er meget tilfreds med de mange forhåndstilmeldinger.

– På forhånd havde vi et ambitiøst mål om at få 100 virksomheder med til Store Netværksdag, så med 105 tilmeldte må det siges at være en stor succes. Det siger lidt om den opbakning der er omkring Vejle Boldklub og de relationer som netværket omkring klubben er med til at skabe. Virksomhederne er gode til at netværke og dermed til at skabe merværdi for hinanden. Der er mange virksomheder fra Trekantsområdet, men også fra Aarhus, Esbjerg og enkelte fra København. Nu kan alle virksomheder ønske, hvem de vil have møder med, møderne fordeles på 1-1 og 4-mands møder. Netværksdagen begynder med fælles morgenmad fra kl. 7.30 og så netværker virksomhederne indtil kl. 11.00, hvorefter Peter Bredsdorff Larsen er opråber til vores nye tiltag, nemlig bankospil med mange flotte sponsor præmier.

– I VB Plus har vi fem netværksgrupper som mødes hver anden uge og to ledergrupper, som mødes en gang i måneden og netværksdelen er for mange virksomheder en vigtig del af deres branding, så vi ser frem til at åbne dørene i Arbejdernes Landsbank Loungen for alle deltagere på torsdag, siger Jens Schønemann Christensen.

Store Netværksdag
Torsdag den 11. april kl. 7.30 – 12.00