I sidste uge kunne vi fortælle, at Tobias Sommer debuterede og Thomas Gundelund spillede landskamp nummer 25, da U18-landsholdet åbnede den internationale turnering i Portugal med en sejr på 3-1 over Mexico. Senere i turneringen var der mere spilletid til VB-duoen.

Frankrig var den næste modstander for danskerne fredag den 19. april. Sommer og Gundelund begyndte ude efter startpladserne i den første kamp, men kom begge på banen i det 62. minut. Frankrig vandt kampen 2-1 på et sent sejrsmål. Det var Gustav Isaksen (FC Midtjylland) der scorede danskernes mål.

I den tredje og sidste kamp ved turneringen, var Portugal modstanderen for landstræner Lars Knudsens mandskab. Kampen blev spillet i går søndag og Portugal vandt med 2-1. Tobias Sommer og Thomas Gundelund var igen foretrukket i startopstillingen. Gundelund på højreback og Sommer på den bagerste midtbane. Ahmed Daghim (FC København) udlignede til 1-1 på et straffespark, men portugiserne scorede et sent sejrsmål. Begge VB’ere spillede alle 90 minutter og Sommer indkasserede en advarsel i slutminutterne.

Spillerne fra årgang 2001 har ikke flere planlagte landskampe i denne sæson. Årgangen rykker op på U19-landsholdet fra sommerpausen.

Tekst: Lars Christensen.