Vejle Boldklub har fået udtaget Malte Amundsen, Viljormur Davidsen, Ylber Ramadani og Arbnor Mucolli til landskampe i den kommende periode. Kvartetten vil være tilbage i Nørreskoven i ugen op til kampen mod FC Roskilde den 23. november.

Malte Amundsen har bidt sig fast på det danske U21-landshold under den nye landstræner Albert Capellas ledelse. VB’eren kæmper med Bundesligaspilleren Andreas Poulsen om spilletiden i venstre forsvarsside. Malte Amundsen og danskerne møder Ukraine ude den 15. november og Malta hjemme i Aalborg tirsdag den 19. november.  Se hele truppen her.

Hos Færøernes landshold er der endnu en gang bud efter Viljormur Davidsen. Færingerne møder Norge og Sverige på udebane i de sidste to kampe i EM-kvalifikationen. Færøerne har udspillet deres rolle i puljen, men kæmper for vigtige koefficient points. Norge tager imod i Oslo den 15. november, mens Sverige er værter på Friends Arena den 18. november. Se hele truppen her.

Ylber Ramadani er udtaget til Albaniens landshold der møder Andorra og Frankrig i EM-kvalifikationen. Begge kampe spilles i Albanien. Mod Andorra den 14. november og verdensmestrene tre dage senere. Albanien kan ikke nå at kvalificere sig til EM gennem denne kval, men de kan nå 3. pladsen i puljen.

Albaniens U21-landshold har haft bud efter Arbnor Mucolli endnu en gang. Albanerne møder England på hjemmebane i U21 EM-kvalifikationen. Kampen spilles på fredag den 15. november.

Tidligere har vi meldt ud, at Thomas Gundelund er udtaget til det danske U19-landsholds EM-kvalifikation på hjemmebane der spilles i den kommende uge.

Tekst: Lars Christensen.